Banner campagnes en bereik

Mediagebruik is door de jaren heen veranderd. Steeds meer is Nederland te vinden op websites als NU.nl, Telegraaf.nl en Buienradar.nl als het gaat om nieuwsvoorziening. Steeds meer gebruikt je klant social media platformen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn om op de hoogte te blijven. Deze websites zorgen samen voor een extreem groot bereik. Uiteraard is het mogelijk om op deze websites te adverteren. Zo kun jij je bedrijf beter onder de aandacht brengen dan ooit tevoren.

 

Stop met adverteren in de krant

Adverteer jij nog in de krant? Waarom? Hieronder een aantal van de vele voordelen van online adverteren:

 • Online advertenties kunnen zeer regionaal ingezet worden. Zelfs per plaats of postcodegebied. Waarom nog adverteren in een krant die ook verspreid wordt in plaatsen waar jouw doelgroep niet aanwezig is?
 • Het effect van online advertenties is meetbaar. Het exacte aantal vertoningen en klikken is inzichtelijk. Ook is het mogelijk om het gedrag van deze potentiële klanten op je website in kaart te brengen. Het is slechts gissen wat een advertentie in de krant voor waarde heeft.
 • Advertenties komen online tot leven. Online is het uitstekend mogelijk om geanimeerde advertenties of video’s in te zetten. De aandacht voor dergelijke advertenties is vele malen groter dan stilstaande advertenties.
 • Online is het mogelijk om bijvoorbeeld alleen je bestaande klanten en eerdere websitebezoekers advertenties voor te schotelen. Denk eens na over alle mogelijkheden die daardoor ontstaan!

Zo zijn er nog veel meer redenen om over te stappen op online adverteren. Wist je bijvoorbeeld dat ongeadresseerd drukwerk al verboden is in diverse gemeenten?

 

Google Display Netwerk (GDN)

Een van de meest gebruikte manieren om advertenties te vertonen aan potentiële klanten is via het Google Display Netwerk (GDN). Dit netwerk bestaat uit miljoenen websites wereldwijd waar jouw bedrijf advertenties op kan gaan vertonen. Denk in Nederland aan websites als NU.nl, Telegraaf.nl, AD.nl, Buienradar.nl, Marktplaats.nl, Funda.nl en nog veel meer websites en apps. Meer weten over adverteren via GDN? Lees onze pagina over Google Display Netwerk Advertenties.

 

Social media advertenties

Het bereik van onder andere Facebook, Instagram en LinkedIn is zo mogelijk nog groter. Ook daar is het relatief eenvoudig om advertenties te vertonen aan de doelgroep van je bedrijf. Wil je meer weten over deze mogelijkheden? Lees onze pagina over adverteren op social media.

 

Creatie van banner advertenties

Uiteraard is het belangrijk dat de banner campagnes optimaal zijn ingericht. Daar zorgen wij voor! Maar net zo belangrijk is het om te werken met hoge kwaliteit advertenties. We werken daarvoor graag samen met bestaande designers of maken deze advertenties voor je. Ontdek de mogelijkheden voor het laten maken van banners door Regio Reclame.

 

Meer informatie?

Wil je meer weten over banner campagnes? Of wil je meer weten over de online marketing pakketten van Regio Reclame? Aarzel dan niet om contact op te nemen. In een kennismakingsgesprek kunnen we vrijblijvend bespreken wat Regio Reclame voor je bedrijf kan betekenen.

Wat klanten over ons zeggen
Regio Reclame helpt je bedrijf ook vooruit met

Zoekmachine marketing

Meer klanten uit Google met SEO en Google Ads.
Lees meer

Social media marketing

Opvallen binnen Facebook, Instagram of LinkedIn?
Lees meer

Online marketing advies

De beste online strategie voor jou bedrijf samenstellen?
Lees meer
Wil je kennismaken om de mogelijkheden voor je onderneming te bespreken?

Vraag dan nu een gratis kennismakingsgesprek aan.

 • Geheel vrijblijvend
 • Uitleg over de dienstverlening en verwachtingen
 • In overleg het beste pakket samenstellen
Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan


  Privacy instellingen

  We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

  Privacy verklaring | Sluit
  Instellingen