Google Ads als groeiversneller

Uiteraard is het van groot belang om het onderste uit de kan te halen qua hoog in Google staan zonder daarvoor te betalen. De website SEO technisch optimaal inregelen en de juiste teksten gebruiken is altijd aanbevolen. Dat geldt ook voor het correct instellen van het Google Mijn Bedrijf account.

Een zeer groot deel van de klikken op Google zoekresultaten zijn echter op advertenties. Deze worden nou eenmaal veelal bovenaan de pagina vertoond en zijn steeds vaker van een hoge kwaliteit. Voor veel bedrijven en de concurrenten van deze bedrijven is online adverteren dan ook van essentieel belang in het aantrekken van verkeer naar de website. Winnaars in de Google Ads veiling zijn vaak de winnaars van de markt!

Vrijwel de gehele pagina above the fold (in het scherm zichtbaar zonder te scrollen) is gevuld met advertenties. Oordeel zelf:

 

Hoe werken Google Ads (SEA) campagnes?

Doorgaans kun je online adverteren middels Google Adwords campagnes op vrijwel alle relevante zoekwoorden voor je bedrijf. Zoekwoorden in gemaakte campagnes krijgen van Google Ads een kwaliteitsscore op basis van relevantie ten opzichte van de zoekopdracht. Daarnaast is het noodzakelijk om een bod in te voeren, zodat er überhaupt meegedaan kan worden aan de veiling voor de verschillende beschikbare advertentieposities. Een combinatie van het bod én de kwaliteitsscore bepaalt of de advertentie van je bedrijf boven die van een concurrent komt te staan.

Het spel dat een SEA-specialist speelt, komt neer op zoveel mogelijk klanten/leads werven uit het beschikbare marketingbudget. De Adwords-specialist weet als geen ander hoe campagnes met hoge kwaliteitsscores gemaakt moeten worden. Daarnaast is de SEA-specialist expert op het gebied van beheer van biedingen. Zoekmachine adverteren is een uitdagend proces dat doorgaans het beste uitgevoerd kan worden door een doorgewinterde Google Ads specialist. Starten zonder SEA-ervaring? Dat is absoluut niet aanbevolen. Marketingbudgetten worden dan simpelweg vaak inefficiënt uitgegeven.

 

Regio Reclame en Google Ads

Bij Regio Reclame worden Google Ads campagnes opgezet en onderhouden met als doel het optimale resultaat genereren uit het beschikbare advertentiebudget. Dit lukt ons dusdanig goed dat de bedrijven waar wij Google Ads voor beheren er een doorlopende bron van klanten aan overhouden. De klant bepaalt en betaalt altijd zelf de advertentiebestedingen aan Google. De SEA-specialisten van Regio Reclame zorgen er simpelweg voor dat iedere euro maximaal impact maakt. De hoge mate van betrokkenheid, ondernemerschap en expertise zorgt ervoor dat je een tevreden klant zult zijn.

 

Wat je van Regio Reclame kunt verwachten

Vraag allereerst een gratis kennismakingsgesprek aan. Via een gesprek op locatie of per telefoon bespreken we al je wensen en uitdagingen aangaande SEA en online marketing. Uit dit gesprek zal duidelijk worden of je het beste kunt kiezen voor een van de bestaande online marketing pakketten van Regio Reclame of dat maatwerk nodig is. Sowieso ontvang je een offerte op maat en kunnen we na ondertekening snel beginnen om meer klanten te werven voor je bedrijf.

De volgende onderdelen worden binnen de SEA-dienstverlening van Regio Reclame altijd ondersteund:

 • Google Ads campagne set-up -> Het produceren en live zetten van een hoge kwaliteit campagne set-up (campagnes, advertentiegroepen, zoekwoorden, advertentieteksten, advertentie-extensies, shopping).
 • Targeting optimalisatie -> Ervoor zorgen dat de advertenties daadwerkelijk de wenselijke doelgroep bereiken (locatie, apparaten, demografie, in-market doelgroepen, remarketing, advertentieplanning).
 • Biedingen en bodaanpassingen -> Doorlopend het spel der biedingen en bodaanpassingen optimaal spelen, zodat elke euro budget met zo veel mogelijk impact besteed kan worden.
 • Werkelijke zoektermen analyse -> Doorlopend analyseren van zoektermen waarop advertentievertoningen zijn gegenereerd met het toevoegen/uitsluiten van zoekwoorden als resultaat.
 • Rapportage en afstemming -> Doorlopend communiceren over prestaties van de advertenties en open communiceren over vervolgstappen.
 • Innovatie Google Ads -> Doorlopend ervoor zorgen dat het Google Ads account meegaat met de tijd. Zodra Google Ads innovaties op de markt brengt, beoordelen of deze doorgevoerd kunnen worden.
 • Bing/Microsoft Ads -> We zetten eenvoudig de Google Ads campagnes over naar het Bing Ads netwerk.

Of je nu een laag of hoog budget beschikbaar hebt voor adverteren op Google, Regio Reclame zorgt ervoor dat je altijd het optimale resultaat behaalt uit dit SEA budget. We doen gewoon net alsof we de mediaspend zelf moeten betalen. Wel zo fijn, een partij die met je meedenkt!

 

Bing Ads

Naast adverteren binnen Google Ads kan het voor bedrijven interessant zijn om ook te adverteren binnen de Bing zoekmachine. Het instellen van deze campagnes gebeurt in Microsoft Advertising accounts. Ook dit traject neemt Regio Reclame voor je bedrijf uit handen.

 

Meer informatie?

Wil je meer weten over zoekmachine adverteren (SEA)? Of wil je meer weten over de online marketing pakketten van Regio Reclame? Schroom dan niet om contact op te nemen. In een kennismakingsgesprek kunnen we vrijblijvend bespreken wat Regio Reclame voor je bedrijf kan betekenen.

Wat klanten over ons zeggen
Regio Reclame helpt je bedrijf ook vooruit met

Online marketing advies

De beste online strategie voor jou bedrijf samenstellen?
Lees meer

Social media marketing

Opvallen binnen Facebook, Instagram of LinkedIn?
Lees meer

Banner campagnes

Bereik je klanten met persoonlijke display advertenties.
Lees meer
Wil je kennismaken om de mogelijkheden voor je onderneming te bespreken?

Vraag dan nu een gratis kennismakingsgesprek aan.

 • Geheel vrijblijvend
 • Uitleg over de dienstverlening en verwachtingen
 • In overleg het beste pakket samenstellen
Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan


  Privacy instellingen

  We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

  Privacy verklaring | Sluit
  Instellingen