Het enorme bereik van social media

Als bedrijf wil je jezelf uiteraard onder de aandacht brengen bij (potentiële) klanten. Zelfs als je als bedrijf aan andere bedrijven (b2b) je producten of diensten wilt slijten. Social media kanalen zijn bij uitstek geschikt voor dit doel. Het gebruik van Facebook, Instagram en bijvoobeeld LinkedIn is enorm waardoor het bereik van sociale media niet te onderschatten is. Recent onderzoek wijst uit dat de gemiddelde Nederlander maar liefst 2,5 uur per dag besteedt aan social media. Wow!

 

Social media posts op je bedrijfspagina

Als je eenmaal een representatieve social media bedrijfspagina hebt aangemaakt op het sociale platform dat je wilt gaan inzetten is het tijd om na te denken over de te plaatsen berichten (posts). Deze posts kunnen de volgers van de bedrijfspagina zien, leuk vinden, delen of ze kunnen een reactie plaatsen. Een uitstekende manier om de boodschap van je bedrijf over te dragen aan huidige of toekomstige klanten. Er ontstaat vaak zelfs interactie! Dit zorgt doorgaans voor meer nieuwe klanten en meer actieve bestaande klanten.

 

Facebook, Instagram of LinkedIn posts?

De verscheidene social media platformen hebben doorgaans alle een net iets andere werkwijze voor het plaatsen van posts. Ook is de doelgroep en mindset van de platformgebruikers divers. Bij Regio Reclame helpen we je door de bomen het bos te zien.

 

Social media advies van experts

Klanten van Regio Reclame kunnen rekenen op de expertise van een eigen social media adviseur. Deze samenwerking zorgt voor hoge kwaliteit social media posts voor jouw bedrijf. Denk daarbij aan de volgende vraagstukken:

 • Op welke social media platformen kan ik het best posten?
 • Over wat voor onderwerpen kan ik het beste posten op deze platformen?
 • Wat voor afbeeldingen of video’s kan ik het beste gebruiken in mijn posts?
 • Zijn de teksten in posts optimaal?
 • Maak ik optimaal gebruik van de mogelijkheden die hashtags bieden?
 • Hoe breng ik mijn producten het best onder de aandacht?
 • Is het misschien verstandig om ook gesponsorde posts in te zetten?
 • … stel gerust ook je eigen vragen!

Kortom: Bij Regio Reclame coachen we ondernemers, marketeers en andere personen binnen de organisatie om effectief gebruik te maken van de mogelijkheden die de social media platformen met zich meebrengen. Dit betekent meer klanten met een hogere loyaliteit voor je bedrijf!

 

Meer informatie?

Wil je samenwerken aan betere social media posts voor jouw bedrijf? Of wil je meer weten over de online marketing pakketten van Regio Reclame? Aarzel dan niet om contact op te nemen. In een kennismakingsgesprek kunnen we vrijblijvend bespreken wat Regio Reclame voor je bedrijf kan betekenen.

Wat klanten over ons zeggen
Regio Reclame helpt je bedrijf ook vooruit met

Zoekmachine marketing

Meer klanten uit Google met SEO en Google Ads.
Lees meer

Online marketing advies

De beste online strategie voor jou bedrijf samenstellen?
Lees meer

Banner campagnes

Bereik je klanten met persoonlijke display advertenties.
Lees meer
Wil je kennismaken om de mogelijkheden voor je onderneming te bespreken?

Vraag dan nu een gratis kennismakingsgesprek aan.

 • Geheel vrijblijvend
 • Uitleg over de dienstverlening en verwachtingen
 • In overleg het beste pakket samenstellen
Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan


  Privacy instellingen

  We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

  Privacy verklaring | Sluit
  Instellingen